- درمان سندروم تخمدان پلیکیستیک (تنبلی تخمدان) PCOS
- درمان اختلالات التهابی لگن و سرویسیت(PID)
- بهبود اختلالات قاعدگی، آمنوره، اولیگومنوره، قاعدگی دردناک وعفونتهای نفاسی
- افزایش باروری و سلامت جنسی
- کاهش دهنده التهاب
- آنتی اکسیدان
- هر کپسول حاوی 500 میلی گرم عصاره خشک انار
سندروم تخمدان پلیکیستیک (تنبلی تخمدان)
PCOS شایعترین اختلال اندوکرینی در زنان در سن باروری است که به صورت مجموعهای مرکب از نشانهها و اختلالات مختلف با تظاهرات خفیف تا شدید در عملکردهای تولید مثلی، هورمونی و متابولیکی بروز میشود. این بیماری به عنوان شایعترین علت ناباروری مرتبط با عدم تخمکگذاری شناخته شده است. بیماریهای التهابی لگن و سرویسیت: PID یک بیماری عفونی و التهابی دستگاه تناسلی فوقانی شامل رحم، لولههای فالوپ و اعضای لگنی مجاور است.
اختلالات قاعدگی
اختلالات قاعدگی از عمدهترین دلایل مراجعه بیماران به بخشهای مراقبت پزشکی میباشند. از شایعترین اختلالات قاعدگی در دنیا و همچنین ایران، آمنوره و اولیگومنوره میباشد.
آمنوره
به قطع کامل قاعدگی بیش از 6 ماه در زنانی که قاعدگی نامرتب دارند و نبود قاعدگی در سه سیکل متوالی در زنانی که قاعدگی مرتب دارند گفته میشود. اگر میزان خونریزی کم گردد و در حد لکهبینی باشد، هیپومنوره گفته میشود.
اولیگومنوره
اگر فواصل بین سیکلهای قاعدگی بیش از 36 روز به طول بیانجامد یا در کل تعداد سیکلها 7-5 سیکل در سال باشد، اولیگومنوره رخ میدهد.
قاعدگی دردناک
دیسمنوره یکی از شایعترین مشکلات در زنان است. دیسمنوره اولیه شایعترین شکایت زنان جوان از اختلالات قاعدگی است. دیسمنوره، کیفیت زندگی زنان را تحت تاثیر قرار داده و در موارد شدید سبب ناتوانی و عدم کارایی میشود.
عفونتهای نفاسی
آندومتریت پست پارتوم، به عفونت دسیدوا گفته میشود که میتواند به میومتر یا پارامترها گسترش یابد. شیوع آن بعد از زایمان واژینال حدود 3-1 درصد و بعد از سزارین 27 درصد گزارش شده است. آندومتریت پست پارتوم، علت شایع تب بعد از زایمان است که علت آن پلیمیکروبیال میباشد. تب، تاکی کاردی، درد هیپوگاستر و تندرس رحمی یافتههای کلیدی در بیماران مبتلا به آندومتریت میباشند. لوشیای بدبو، لرز، ضعف، بیحالی و بیاشتهایی نیز در برخی زنان وجود دارد.
نحوه مصرف: دو بار در روز، صبح ناشتا یک عدد کپسول پونیکا و شب قبل از خواب یک عدد کپسول پونیکا مصرف شود.