- موثر در کاهش وزن
- افزایش تولید حرارت و اکسیداسیون چربیها
- کاهش کلسترول خون
- کاهش دهنده اشتها
- حاوی عصاره های گیاهی فلفل، چای سبز، کولا و انگور خرس
تاثیر مصرف چای سبز در کاهش وزن در مطالعات بالینی و حیوانات آزمایشگاهی گزارش شده است. این اثر چای سبز احتمالا به دلیل توانایی آن در افزایش تولید حرارت (ترموژنز) و اکسیداسیون چربی و کاهش پراکسیداسیون لیپیدها می باشد، همچنین به عنوان سرکوب کننده اشتها و جذب مواد غذایی نیز عمل می کند. فرضیه ای وجود دارد که فرآورده های حاوی چای سبز با تنظیم بیان ژن های مرتبط با چاقی وزن بدن را کاهش می دهند. برخی از این تغییرات شامل تنظیم کاهش بیان ژن های افزایش دهنده اشتها، افزایش مصرف انرژی، سرکوب تولید سیتوکین های پیش التهابی و یا افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی می باشند.
ماده موثره فلفل کاپسائیسین می باشد. کاپسائیسین متابولیسم لیپید را در بافت های چربی تحریک کرده ولی بر جذب چربی تاثیری ندارد. در مطالعه انجام شده در مورد اثر ضد چاقی عصاره فلفل نشان داده شده است که این عصاره با مهار تکثیر سلول های چربی و همچنین مهار تجمع چربی در سلول ها از طریق مهار ژن های دخیل در این فرآیندها، می تواند در پیشبرد سلامتی موثر و اثر ضد چاقی معنی داری داشته باشد.
ترکیبات پورین کولا (کافئین) این گیاه را به یک محرک CNS قوی مبدل کرده که در انسان به عنوان محرک تنفسی، لیپولیز کننده، کرونوتروپیک مثبت و مدر عمل می کند. به علاوه ترشح اسید معده و اعمال دستگاه گوارش را افزایش می دهد. در مطالعات علمی نشان داده شده است که کافئین در کنترل وزن بدن سودمند است. کافئین موجب افزایش میزان متابولیسم، مصرف انرژی و اکسیداسیون لیپیدها می شود و دارای فعالیت لیپولیتیک و ترموژنیک می باشد.
گیاه انگور خرس دارای اثرات مدر، ضد عفونی کننده ادرار و قابض می باشد. خاصیت ضد عفونی کننده و مدر آن احتمالا در ارتباط با مشتقات هیدروکینون ها به ویژه آربوتین می باشد.
ال کارنیتین یک مشتق اسید آمینه ای استکه تقریبا در همه سلول های بدن یافت می شود و اسیدهای چرب با زنجیره بلند را از غشاء داخلی میتوکندری انتقال می دهد تا توسط بتا اکسیداسیون فرآوری شده و انرژی را به شکل ATP تولید کنند. از آن جایی که ال کارنیتین اکسیداسیون اسیدهای چرب را آسان می کند پیشنهاد شده است که جهت کاهش وزن از آن استفاده گردد.
کروم در متابولیسم گلوکز موثر است و کلسترول خون را کاهش می دهد. عدم دریافت کافی کروم می تواند موجب افزایش عوامل خطرساز برای بیماری های قلبی عروقی و دیابت (نظیر افزایش گلوکز، تری گلیسرید و کلسترول تام در گردش خون و کاهش HDL و آسیب عملکردهای ایمنی شود. اثر آنتی اکسیدانی کروم نیز در مطالعات بر روی حیوانات اثبات شده است.
ویتامین B6 یا پیریدوکسین در واکنش های بیوشیمیایی متعددی مثل متابولیسم اسیدهای آمینه و گلیکوژن، سنتز اسیدهای نوکلئیک و هموگلوبین و سنتز واسطه های شیمیایی دوپامین و سروتونین دخیل می باشد و در سلامت عمومی و عصبی نقش موثری دارد.
نحوه مصرف: یک قرص اواسط صبح و یک قـرص اواسـط بعدازظهـر مصرف گردد. این فرآورده را نزدیک زمان خواب مصرف نکنید. ایــن فرآورده فقــط می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم کالری، به کاهـش وزن کمک نماید.