- بهبود هضم غذا
- بهبود عملکرد سیستم گوارشی
- افزایش متابولیسم چربی
- حاوی آنزیمهای ضروری برای هضم غذا
- جلوگیری از رفلکس معده
سلولاز: این ماده قادر به جذب مقادیر زیادی آب در بدن است که در نتیجه در ایجاد آرامش سیستم گوارش بدن و جلوگیری از یبوست و بواسیر و همچنین در جلوگیری از ابتلاء به سرطان گوارش تأثیر بسزایی دارد. آنزیم سلولاز، تنها آنزیمی است که قادر به هضم سلولز در سیستم گوارش انسان است.
لیپاز: جزء یکی از سه گروه آنزیم هایی هست که توسط لوزالمعده ساخته می شود و از منابع غذایی تأمین نمیگردد. این آنزیم قادر است تری گلیسیرید ها را به گلیسرول و اسید چرب تبدیل کند تا بهتر قابل جذب شوند. لیپاز در درمان مشکلات گوارشی ناشی از کمبود تغذیه ای به کار میرود. همچنین در جذب آسانتر مواد غذائی میتواند تغذیه بدن را در سطح سالم و طبیعی نگاه دارد.
مالتاز: نقش مهمی در فرایندهای آنزیمی دارد که در هضم نشاسته و قند موجود در غلات و سایر مواد غذایی به همراه سایرآنزیم ها، در تبدیل نشاسته و قندهای پیچیده به اجزاء ساده تر و قابل هضم نقش اساسی را ایفا می کند.
آمیلاز: بطور طبیعی در بزاق، آنزیم های لوزالمعده و روده باریک یافت می شود و باعث تجزیه زنجیره های پلی ساکاریدی مانند نشاسته به اجزای کوچکتر و دی ساکاریدهایی مانند مالتوز می شود و نقش مهمی در هضم کربوهیدرات ها دارد و می تواند به افرادی که به گلوتن موجود در نان و غلات حساسیت دارند، کمک نماید.
لاکتاز: این آنزیم غالباً در سلول های تمایزیافته پرزهای روده کوچک یافت می شود و برای هیدرولیز لاکتوز موجود در شیرضروری است.کمبود این آنزیم سبب عدم تحمل لاکتوز می شود.
پروتئاز: دارای اهمیت زیادی درکنترل فعالیت سلولی می باشند و قادرند که پروتئین ها و پپتیدها را تجزیه و به اسیدهای آمینه و اجزاء متشکله و یا زنجیره های ارتباطی آنها تبدیل نمایند.
به منظور تقویت هضم غذا، پروتئاز DDP اضافه شده است. نقش آن در تجزیه گلوتن موجود در غلات و کازئین موجود در لبنیات به اجزاء کوچک و آسان تر قابل جذب می باشد. کمبود این آنزیم بویژه با بیماری هایی مانند، Celiac، Crohn’s ، Ulcers و Colitis مرتبط است.
ال گلوتامین: یکی از اسیدهای آمینه می باشد که بیشتر به منظور محافظت از سیستم ایمنی و گوارشی بدن مطرح می باشد. در درمان مشکلات گوارشی مانند ، Ulcers و همچنین Colitis و غیره مؤثر است.
اینورتاز: موجب افزایش هضم کلی کربوهیدرات ها می شود و یکی از آنزیم های ضروری در هضم قندهاست و نقش کلیدی در فرایندهای گوارشی دارد. با افزایش سن، بطورطبیعی این آنزیم کاهش می یابد و بدون آن برخی از اشکال قندها و کربوهیدرات های مفید برای بدن، بخوبی هضم و جذب نمی شوند.
بتائین: یکی از اجزاء ضروری برای متابولیسم و جذب موادغذایی بویژه جذب پروتئین ها، ویتامین B12، کلسیم و آهن می باشد. همچنین در فرایندهای سم زدایی کلی بدن مفید است. درهضم چربی ها و پروتئین ها مؤثر است.
پپتیداز: نقش مهم آن درشکستن پروتئین ها و نهایتاً تولید مقادیر بالایی از آمینواسیدهای مورد نیاز بدن می باشد.
آلفاگالاکتوزیداز: که درهضم قندهای پیچیده و چربی ها کمک بسزایی می کند. عدم حضور آن باعث می شود تا کمپلکسهای قند-چربی در روده و سایر قسمتهای بدن تجمع یابند. از فوائد آن: 1-کمک به هضم، 2- کاهش گازهای روده و 3-عدم تحمل کربوهیدراتهای پیچیده میباشد.
نحوه مصرف: 1 کپسول با هر وعده غذایی یا طبق دستور پزشک مصرف شود.