از آنجایی که تعداد تخمکهای زنان در بدو تولد مشخص میشود و هرگز افزایش نمییابد، با بالا رفتن سن، حفظ کیفیت تخمکها تا حد امکان اهمیت بیشتری پیدا میکند.
سندرم تخمدان پلی کیستیک در 70 درصد افراد به وسیله مقاومت به انسولین و هیپرآندروژنیسم مشخص می شود. در سندرم تخمدان پلی کیستیک، مطالعات بر روی محتوای مایع فولیکولی نشان داده است که کاهش تقریباً 500 برابری در سطح MI تخمدان وجود دارد. سندرم تخمدان پلی کیستیک زمانی رخ می دهد که بدن مقادیر غیرطبیعی بالایی از هورمون های خاص تولید می کند و فرد مبتلا به هایپراندروژنمی میشود. زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به مشکلات ناباروری هستند. مشکلات مربوط به حساسیت به انسولین ممکن است یکی از دلایل کاهش باروری در زنان مبتلا بهPCOS باشد. اینوزیتول می تواند جذب گلوکز را در سلول های عضلانی اسکلتی تحریک کند که باعث کاهش سطح قند خون می شود. به طور کلی چندین مطالعه بهبودهایی را در معیارهای کمیت و کیفیت اسپرم پس از شروع مصرف میو اینوزیتول نشان دادهاند. میو اینوزیتول سلولهای بیضه را نسبت به هورمونهایی مانند FSH حساستر می کند که در تولید اسپرم بیضه نیز نقش دارند.
در تحقیقات سرطان، اینوزیتول مورد توجه قرار گرفته است، زیرا می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان، ضد التهاب عمل کند و به نظر می رسد که سیستم ایمنی را بهبود میبخشد.
تعداد فزایندهای از دادههای بررسیشده (از مطالعات فردی، بررسیها، و متاآنالیزها) وجود دارد که نشان میدهد که اینوزیتول نظم چرخه، تخمکگذاری و سطوح هورمونی را در زیرمجموعه افراد مبتلا به PCOS که سطح آندروژن بالا و مقاومت به انسولین دارند، بهبود بخشد.
نحوه مصرف: روزانه 1 تا 3 قرص یا طبق دستور پزشک مصرف گردد.